28 Eylül 2026 Pazartesi
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek, Merkez Başkanı Ressam Sebahat Sarıoğlu ve sanatçılarımızla bir araya geldi.Merkez bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak Sanat Sokağı ve çevresinde incelemelerde bulundu. Alanın daha işlevsel ve daha estetik bir görünüme kavuşturulması amacıyla yapılabilecek düzenlemeler değerlendirildi.
Sanat Sokağı’nın şehrimizin kültür ve sanat hayatına yeni bir hareketlilik kazandıracağını belirten Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, sanatçılarımızın eserlerini vatandaşlarımızla buluşturabileceği, üretimlerini sergileyebileceği ve sanatın günlük yaşamın bir parçası haline geleceği alanların önemine dikkat çekti.
Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Sanat Sokağı’nın hazırlanması için emek veren sanatçılarımıza teşekkür ederek, açılış öncesinde gerekli çalışmaların iş birliği içerisinde koordineli şekilde sürdürüleceğini ifade etti.
Görüntülenme sayısı: 49




.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)