28 Eylül 2026 Pazartesi
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, eşi Emine Kahveci ile birlikte, çocuklarımızın ve yetişkinlerin sanat ve bilimle buluşmasına yönelik faaliyet gösterecek Düş Bahçesi Sanat ve Bilim Atölyesi’nin açılış programına katıldı.Meydan Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan atölyenin açılışında Kütahya Yöresel Lezzetler ve El Sanatları etkinliğimizde de stant açarak emeğini görünür kılan işletme sahibi Resmiye Dündar ve davetlilerle bir araya gelen Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, atölyeyi gezerek yürütülecek çalışmalar ve planlanan etkinlikler hakkında bilgi aldı.
Sanatın, teknolojinin ve bilimin özellikle çocuklarımızın gelişimindeki önemine değinen Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, hayal gücünü, merakı ve üretkenliği destekleyen çalışmaların şehrimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunduğunu ifade etti.
Açılışın ardından atölye ekibine hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Düş Bahçesi Sanat ve Bilim Atölyesi’nin Kütahya’mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Görüntülenme sayısı: 42




.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)