23 Nisan 2026 Perşembe

Milli egemenliğin ilan edildiği, millet iradesinin tarih sahnesine güçlü bir şekilde yansıdığı ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği en anlamlı günlerden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, şehrimizde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Zafer Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene; Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Kütahya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Tamer Yenikaya, il protokolü, kurum temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Tören, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve Tugay Bandosu performansı ile devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen kutlama programları, gün içerisinde gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Görüntülenme sayısı: 28