9 Nisan 2025 Çarşamba

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Polis Şehitliği ve Hava Şehitliği’ni ziyaret etti.

7 Nisan ile 13 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, il protokolü ile birlikte Polis Şehitliği ve Hava Şehitliği’nde gerçekleşen anma programına katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan anma programı, dua edilmesi ile devam etti.

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, milletimizin güvenliği ve huzuru için canlarını feda eden şehit polislerimize olan minnet duygularını belirterek, bir kez daha Allah’tan rahmet diledi ve ailelerine baş sağlığı diledi.

Program şehit mezarlıklarına karanfil bırakılması ile son buldu. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 271