8 Kasım 2023 Çarşamba

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, açıldığı günden bu yana hem hemşehrilerimizin hem de bölgede yaşayan vatandaşlarımızın uğrak yeri olan Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda karavancılarla bir araya geldi.

Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı içerisinde yer alan Karavan Park Alanı’nda bulunan karavancıları ziyaret eden Başkanımız Işık, karavan ve karavan tatiliyle ilgili vatandaşlarımızdan bilgi aldı. Karavanları da inceleyen Başkanımız Işık, hem Kütahya hem de bölgedeki vatandaşlarımız tarafından çok beğenilen Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’na gösterilen teveccühten dolayı memnun olduğunu belirtti.

255 bin metrekare alan üzerine kurulu Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nı çok beğendiklerini ifade eden karavancılar, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkürlerini iletti.
Görüntülenme sayısı: 379