10 Ekim 2023 Salı

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın eşi Fatma Işık ve Kütahya Valisi Musa Işın’ın eşi Tuba Işın, Kütahya Belediyemiz tarafından evi elden geçirilen Seher Teyzeye ziyarette bulundu.

Şehrimizdeki hemşehrilerimizin yüreklerine dokunmaya devam eden Kütahya Belediyemiz, Seher Teyzenin ev eşyası ve tadilat ihtiyaçlarını giderdi. Seher Teyzeyi evinde ziyaret ederek yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın eşi Fatma Işık ve Vali Musa Işın’ın eşi Tuba Işın, ihtiyaç duyan hemşehrilerimiz için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirterek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret için memnuniyet duyduğunu ifade eden Seher Teyze, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a, Kütahya Belediyemize ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 751