5 Ekim 2023 Perşembe

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 9. Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 9. Olağan Toplantısı, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda; Kütahya Belediyesi 2023 yılı Gelir tarifesinde yer alan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız için Kart 43 kartları için bu döneme kadar yapılan vize işlem süresinin 3 yıl olarak belirlenmesi ile birlikte vizeleme ücretinin alınmaması konusunun müzakeresi, Ulaşımda Enerji Verimliliğin Artırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar Yönetmeliğinin, Kentsel Ulaşım Planlanması 6.1. maddesi hükmü gereğince T.C. Kütahya Belediyesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında hazırlanan Ulaşım Ana Planı ve Otopark Ana Planının Belediye Meclisimizce onaylanması konusunun müzakeresi, 2023 yılı Vergi ve Harçlar Tarifesinde tatil günlerinde çalışma ruhsatı harcı ücretlerinde değişiklik yapılması konusunun müzakeresi, Mülkiyeti Belediyemize ait, Enne Mahallesi 339, 340, 341, 342, 343 ada 1 parsellerde bulunan taşınmazların 5393 sayılı Kanunun 18'inci maddesi (e) bendi hükmü gereğince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre 30 yıla kadar kira karşılığı yapım modeli ile ayrı ayrı veya bir bütün olarak ihale edilmesi işlemlerini gerçekleştirmek üzere gerektiğinde anlaşma, şartname, sözleşme ve protokol hazırlanması, imzalanması vb. tüm hususlar ve işlemler için Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun müzakeresi gibi konular görüşülerek karara bağlandı.
Görüntülenme sayısı: 311