18 Temmuz 2023 Salı

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz, ihtiyaç duyulan mahallelerimizde asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz, Ziraat Mahallesinde yer alan Çınar Sokak, Çetin Sokak, Bilen Sokak ve 1. Doğru Sokakta başlattığı asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz daha kaliteli ulaşım ağı için şehrimizin her bir mahallesinde yürüttüğü asfalt serim çalışmalarını Ziraat Mahallesinde sürdürüyor. Mahallede yer alan Çınar, Çetin, Bilen ve 1. Doğru Sokakta başlatılan çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda cadde ve sokaklarımızda devam eden asfalt çalışmaları ile ulaşım ağı daha konforlu ve kaliteli hale getiriliyor.
Görüntülenme sayısı: 274