7 Temmuz 2023 Cuma

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Akkent Mahallesi’nde bulunan seraları, depoları ve Bölücek Mahallesi’nde TOKİ inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Bulduğu her fırsatta sahaya inerek yapılan çalışmaları ve projeleri yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Akkent Mahallesi’nde bulunan ve Kütahya Belediyemize ait olan sera ve depolarda incelemelerde bulundu. Şehrimizde yer alan park ve bahçeler için yapılan hazırlıkların bir an önce hemşehrilerimizin kullanımına sunulması talimatını veren Başkanımız Işık, çalışma arkadaşlarımızdan bilgi aldı ve işlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Osmangazi Mahallesi’ndeki vatandaşlarımız için Bölücek Mahallesi’nde yapımına başlanan kentsel dönüşüm proje alanına giden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, yaşanan yoğun yağışlar sonrası çalışmaların kaldığı yerden devam ettiği bilgisini aldı. Deprem kuşağında yer alan şehrimizin daha güvenli bir şehir haline gelmesi için kentsel dönüşüm projelerini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkanımız Işık, 25 bloktan oluşan inşaattaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Görüntülenme sayısı: 269