23 Haziran 2023 Cuma

Kütahya Belediyemizin mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapımına başladığı Hacıazizler, Saray, Perli ve Çalca’daki Muhtarlık Hizmet Binası inşaatları başladı.

Şehrimizin geleceği için altyapıdan üstyapıya kadar birçok alanda yatırımlarını sürdüren Kütahya Belediyemiz, bir taraftan da mahallelerimizin ihtiyaçlarını birer birer yerine getiriyor. Bu kapsamda, Hacıazizler, Saray, Perli ve Çalca Mahallelerimiz için yeni Muhtarlık Hizmet Binası inşaatları başladı. Çalışmaların başlamasından bu yana kısa sürede önemli mesafe kateden ekiplerimiz, mümkün olan en kısa sürede çalışmaları tamamlayıp muhtarlık binalarını hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyor.

Kütahya Belediyesi ekiplerimiz, mahallelerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.
Görüntülenme sayısı: 429