14 Haziran 2023 Çarşamba

Sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı çalışmalarla fark yaratan Kütahya Belediyemiz, Yaşam Parkı içerisinde geri dönüşüm malzemelerini kullanarak yaptığı Evcil Hayvan Parkı ile can dostlarımızı ihmal etmedi.

Şehrimizde sahipsiz sokak hayvanlarına tedaviden beslenmeye, ameliyattan sağlıklı barınma teminine kadar her alanda sahip çıkan Kütahya Belediyemiz, Bengisu Sosyal Tesislerimizin alt tarafında bulunan Yaşam Parkı içerisine yaptığı Evcil Hayvan Parkı ile evcil dostlarımızı da ihmal etmedi. Tamamen geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak yapılan Evcil Hayvan Parkı, kedi ve köpek sahiplerinin can dostlarıyla vakit geçirebilecekleri eğlenceli bir alana dönüştü. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün yaptığı ortak çalışmayla hem geri dönüşümden gelen malzemeler hayata döndü hem de can dostlarımız için kullanışlı bir alan yapıldı.

Yapılan çalışma hayvanseverlerin ve evcil hayvan sahiplerinin beğenisini kazanırken hemşehrilerimiz can dostlarımızın düşünülmesinden dolayı Kütahya Belediyemize teşekkürlerini iletti.
Görüntülenme sayısı: 566