31 Temmuz 2021 Cumartesi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Avrupa Kütahyalılar Federasyonunun Kütahya Temsilciliğinin açılışına katıldı.

Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Kütahya Temsilciliğinin bünyesinde oluşturulan komisyonların Kütahyamız adına hayırlı hizmetler yapacağına inandığını söyleyen Başkan Işık, Sayın federasyon başkanımız ile belediye başkanı olduktan sonra görüştüğümüzde Kütahyada birlikte olabilecekleri bir yer arayışı içinde olduklarını bize ilettiler. Bizlerde bu konağı kendilerine tahsis ettik. Böyle güzel bir girişimden dolayı federasyon başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Maruf Mahallesi, tarihi Akalın Konağında hizmete giren Avrupa Kütahyalılar Federasyonunu Kütahya şubesinin açılışına Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan ile Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Emsen, Kütahya Şube Başkanı Ahmet Yarız, STK Temsilcileri ile davetliler katıldı.

Açılışa katılan protokol üyeleri, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konağı gezerek bilgiler aldı.


Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 803