29 Mart 2021 Pazartesi

Tavşanlı’da yapımı tamamlanan ve su tutmaya başlayan Karacakaş Göleti, törenle açıldı.

Törene Vali Ali Çelik, Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ahmet Erbaş ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık katılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da video konferans sistemiyle törene canlı katıldı.

Tavşanlı’da DSİ tarafından yapımı tamamlanan ve 2 bin 380 dekar arazinin sulanmasına katkı sağlayacak olan Karacakaş Göleti, yapılan törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, video konferans sistemi ile canlı bağlantı yaptığı gölet açılış programına Vali Ali Çelik, Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ahmet Erbaş ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ta katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı törende Vali Çelik gölet hakkında kısa bilgi verdi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdeleyi kestiler. Göletin Tavşanlı ve bölgesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Işık, yapılan gölet ile birlikte çiftçilerin tarımsal sulamada daha verimli hale geldiklerini ifade etti.
Görüntülenme sayısı: 419