19 Eylül 2020 Cumartesi
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Gazi unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü şehrimizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
19 Eylül Gaziler Günü kapsamında ilk olarak Valilik önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.
Tören, Vali Ali ÇELİK, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ, Belediye Başkan Vekili Salih ÖZDEN ile Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban BAŞOĞUL tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Kütahya Valiliği önünde düzenlenen programda Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban BAŞOĞUL günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi.
19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri, protokol üyelerinin Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban BAŞOĞUL ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım OKAT'ı dernek merkezlerinde ziyaret etmeleri ile sona erdi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 1456