26 Ağustos 2020 Çarşamba

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya İli Yerel Yönetimler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (KÜKAB) 2. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi 2. Lot yapım işinin temel atma törenine katıldı.
Perli Mahallesinde düzenlenen temel atma töreninde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, 2. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi 2. Lot yapım işinin şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Birlik Encümen üyeleri ile fizibilite, proje sorumlusu ve yüklenici firma temsilcilerinin katılımlarıyla törende Başkan IŞIK; İl sınırlarımız içinde toplanarak getirilen evsel nitelikli atıkların depolandığı Perli Mahallemizde bulunan 2. Sınıf Düzenli Depolama sahasında atıkların depolanması için 970.000 m3 hacimli 2. Lotun ihalesi gerçekleştirilerek 6.948.027,00 TL’ lik yatırım Kütahya’mıza kazandırıldı, dedi.
Görüntülenme sayısı: 336