19 Ağustos 2020 Çarşamba

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat ÖZDEMİR, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali DÜŞMEZ ile Başakşehirspor Kulübü Başkanı Göksel GÜMÜŞDAĞ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat ÖZDEMİR’i ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile beraberindeki heyet Belediye Kütahyaspor’un Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu kararla 3.Lige yükselmesinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat ÖZDEMİR, 3.Lige çıkan Belediye Kütahyaspor’a başarılar diledi. Ayrıca TFF Başkanı ÖZDEMİR, Kütahya heyetine Milli Takım Forması takdim etti.

Başkan IŞIK ile beraberindeki heyet daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali DÜŞMEZ’i ziyaret etti.
İstinye’de bulunan Türkiye Futbol Federasyonu’nun Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleşen ziyarette Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI ve Belediye Kütahyaspor Klübü Başkanı Cahit ÖZEL eşlik etti.

Son olarak Başakşehirspor Kulübü Başkanı Göksel GÜMÜŞDAĞ’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kulüp Başkanı GÜMÜŞDAĞ’ı Başakşehirspor’un Süper Lig’de şampiyon olması sebebiyle tebrik etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başakşehirspor Kulübü Başkanı Göksel GÜMÜŞDAĞ, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ile beraberindeki heyete Başakşehirspor forması hediye etti.
Görüntülenme sayısı: 312