29 Temmuz 2020 Çarşamba

Belediye Kütahyaspor’un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligine çıkmaya hak kazanması sebebiyle şehrimizde kutlama programı düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat ÖZDEMİR, Riva'da gerçekleşen TFF Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Belediye Kütahyaspor ve diğer 8 takımın 3. Lige yükseldiğini açıklamasının ardından Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Dr. Alim IŞIK, hedefimiz 3. Ligde şampiyonluk, dedi.
Kütahya Belediyesi hizmet binası önünde bekleyen coşkulu kalabalığa hitap eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Belediye Kütahyaspor’umuzun 3. Lige çıkışı şehrimize, şehrimizin güzel insanlarına ve memleketimize hayırlı olsun, dedi.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK; Biz 1 yıl önce 9 Temmuz 2019 tarihinde yaptığımız Olağanüstü Kongrede bir söz vermiştik. ‘5 Yıllık görev sürecimiz içerisinde Belediye Kütahyaspor’umuzu Allah nasip ederse 1. Lige çıkaracağız’ dedik ve bunun birinci adımı Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluktu. Bugün rabbim nasip eyledi. Bunu hep beraber kutluyoruz. İnandık ve başardık. Kim ne derse desin. Önce inanacaksınız, hedefi doğru belirleyeceksiniz. Ekibinizi bu hedef doğrultusunda doğru yöneterek doğru çalıştıracaksınız ve bu sonucu alacaksınız. Onun için başta taraftarımız, oyuncularımız, teknik ekibimiz, vatandaşlarımız, belediye Kütahyaspor’un çok değerli yöneticileri ve belediyemizin değerli yöneticileri bu başarının ortağıdır. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Şimdi hedef 3. Ligde şampiyonluk, dedi.
Program Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Kütahyaspor Kulübü yöneticileri ve Belediye Kütahyaspor taraftarlarının, tezahürat ve marşlar eşiğinde Belediye Hizmet Binası önünden başlayarak şehir turu yapması ile sona erdi.