26 Haziran 2020 Cuma

Kütahya Belediye Meclisi, 2. Dönem 4. Olağan Meclis toplantısı, 26.06.2020 tarihinde Belediye Hizmet Binası Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK Başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Meclisi, 2. Dönem 4. Olağan Meclis toplantısının açılışında konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, toplantımızda alacağımız kararlar şehrimiz ve hemşehrilerimize hayırlı olsun, dedi.
Olağan Meclis toplantısında; İlimiz merkez Yıldırım Beyazıt ve Siner Mahallelerinde, Kanal Kütahya Proje alanı ve çevresindeki bölgede ilave imar planı ve imar planı değişikliği konusu, Belediye Meclisi’nin 04.12.2019 tarih ve 371 sayılı kararıyla Zafertepe Mahallesi pazaryeri yanında bulunan “Şehit Engin Balcı ” parkı ismiyle, Zafertepe Mahallesi, Şeyh Edebali caddesi üzerinde bulunan “Şehitler Parkı” isimlerinin karşılıklı olarak birbiriyle değiştirilmesi talebi konusu, İlimiz merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi, 21.N.3 pafta, 4333 ada, 6 parselde bulunan dükkanların ön ve yan bahçesinin kullanılabilmesi için ön kapatma talepleri konuları görüşüldü.