10.6.2019

Kütahya Belediyesi yağmur suyu hattı döşeme ve kanalizasyon yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.
Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda Evliya Çelebi, Sofu, Yoncalı Mahallesinde kanalizasyon hattı döşeme ve yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.
Ayrıca Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesinde devam eden yağmur suyu döşeme hattı ve ızgara yapımı çalışmaları sona erdiğinde esnaflarımız, yerleşim yerleri, su birikintilerinden kaynaklı yol tahriplerine ve kapanmalarına engel olacak.
Yağmurdan kaynaklı olası su baskınları ile daha önce oluşan su birikintilerinin de önüne geçilebilmesi hedeflenmektedir.