8.2.2019

Kütahya Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı, 07.02.2019 tarihinde yeni Belediye Hizmet binası Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimizde, 2019 yılı Mahalli İdareler Seçimlerine kadar görev yapmak üzere, Kurumumuzu temsilen, Kütahya 2.Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığında görev alacak 3 asil, 3 yedek üyenin seçilmesi konusu, 2019 Belediye Gelir Tarifesinde yer alan, Belediye'ye ait tuvalet (WC) ücretlerinin değiştirilmesi ve sonraki değişimler için Belediye Encümenine yetki verilmesi konusu, 5957 Sayılı Sebze ve Meyveler İle Yeterli Arz ve Talep Derinliği Bulunan Diğer Malların Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun gereğince alınacak 2019 yılı teminat bedellerinin tespiti konusu, 16/12/2014 tarih ve 453 sayılı Belediye Meclis kararı ile kabul edilen Kütahya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Çinigar Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetmeliğinde değişiklik yapılması konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri katıldı.