11.9.2018

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Mustafa Nazlıpınar ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.

Kabullerinde dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür eden Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkanı Mustafa Acar, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Mustafa Nazlıpınar ve yönetim kurulu üyeleri dernek faaliyetleri ile ilgili Başkan Saraçoğluna bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Sizler bizlerin huzuru, canı, namusu ve ülkemizin bekası için gece gündüz demeden gözünüzü dahi kırpmadan yıllarca görev yaptınız.Sizleri burada ağırlamaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. Bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Değerli hizmetlerinizden dolayı hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.