12.7.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi'nin 4 yıldır geleneksel hale getirdiği kahvaltı programında Gazi Kemal Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

Gazi Kemal Mahallesi esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrilerimiz ve esnaflarımızla her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüttüklerini belitti.

Dört buçuk yıldır görevde olan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşehrileri ile her zaman iletişim halinde olduklarını ifade ederek; Göreve geldiğimiz günden bu yana Kütahya’mız için hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Kütahya Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz kültürel etkinlikler, Halk günü toplantıları, esnaf ziyaretleri ve şehrimizin farklı bölgelerinde periyodik aralıklarla düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programlarında esnaflarımız ile bir araya gelerek onların talep ve temennilerini dinleyip, yasalar çerçevesinde en hızlı şekilde çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız ve siz esnaflarımızın fikir ve görüşleri bizler için önemli, ifadelerini kullandı.

Gazi Kemal mahallesinde düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, Börekçiler mahallesi esnafları katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.