12.7.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ilıca Sarıkız Hamamlarının çalışmalarını yerinde inceledi.

Kütahya Belediyesi tarafından Ilıcada yapımı iki etap halinde planlanan ilki Erkekler Hamamı, ikincisi Kadınlar Hamamı olmak üzere toplam 4 bin 616 m2lik alanda inşaatı devam eden Ilıca Sarıkız Hamamlarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, sona yaklaşılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiyede vücut sıcaklığına en yakın kaplıca sularından olan Ilıcada erkekler ve kadınlar hamamında, 8 adet özel banyo, yıkanma yerleri ve havuzu bulunan projenin birinci etap 26.05.2017 tarihinde inşaatı başlamış olup ve 3.000.000 TL bedelindedir. İkinci etap bedeli 2.573.000 TL toplam 5.573.000 TLdir.

İncelemeler esnasında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Kütahya Belediyesi Birim Müdürleri ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Ramazan Çatladan eşlik etti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.