14.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Teşekkür Belgesi alan öğrencilerimize 1 gün, Takdir Belgesi alan öğrencilerimize ise 2 gün olmak üzere Ilıcadaki havuzları yaz tatilinde belge alan öğrencilerin ücretsiz kullanabileceklerini belirtti.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul ve ortaöğretimde eğitim gören başarılı öğrencilere yaz tatilinde Ilıcadaki havuzların ücretsiz olacağını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyesi olarak öğrencilerimizi başarıya teşvik etmek, onların başarılarına katkı sunmak amacıyla bu yıl yaz tatilinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul ve ortaöğretimde eğitim gören çocuklarımıza karne hediyesi olarak Ilıcada ücretsiz havuz imkânı sunuyoruz. Bu kapsamda hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri içinde Teşekkür Belgesi alan öğrencilerimiz 1 gün, Takdir Belgesi alan öğrencilerimiz ise 2 gün, ücretsiz kullanabilecekler. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Kütahya Belediyesi olarak eğitimdeki başarıyı arttırmak için çalışmalarımız ve desteklerimiz devam edecek, dedi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.