13.6.2018

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Çiftler Tenis Turnuvasına katıldı.

Ramazan ayı boyunca Kütahya Tenis Kulübünün düzenlemiş olduğu geleneksel Ramazan Çiftler Tenis Turnuvasında Çift Erkeklerde Hamit Taner ile Karışık Çiftlerde şampiyon olan Alper Sevim ve dereceye giren sporcular ödüllerini Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Fatih Gölgelinin elinden aldı.
Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, minik tenisçilerle tenis oynayıp madalyalarını vererek başarılarının devamını diledi.
Kupa töreni sonrası Kütahya Tenis Kulübü İşletmecisi Galip Çoruhlu desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek plaket takdim etti.