16.4.2018

42. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile kutlama komitesi, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, her yıl 15 22 Nisan Turizm Haftası sebebiyle düzenlenecek etkinlikler hakkında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Turizm, ülke ve şehrimizin ekonomik kalkınmasında önemli katkısı olan, tüm dünyada hızla gelişen ve genişleyen sektörlerin başında gelmektedir. Bu vesileyle şehrimizdeki turizm sektöründe yer alan kişi ve kurumların temsilcilerine şehrimizin tanıtımına sundukları katkıdan ötürü teşekkür ediyorum, dedi.

42. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile kutlama komitesi, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, her yıl 15 – 22 Nisan Turizm Haftası sebebiyle düzenlenecek etkinlikler hakkında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na bilgiler verdi.

Ziyaretin sona ermesinin ardından Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile kutlama komitesi, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na çiçek takdim edip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.