12.2.2018

Kütahya Belediyesi tarafından yetişkin ve çocuklara yönelik Dart Turnuvası düzenledi. Hafta sonu düzenlenen, vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Dart Turnuvası ile onlarca öğrenci ve vatandaşımızı hem sosyal ortam hem de sporla buluşturduk.
Dart Turnuvası, oldukça çekişmeli yarışmalara sahne oldu. Seyircilerin de katılımıyla renkli görüntülerle devam eden turnuva sonucunda 50 puan alan miniklere ve 100 puan alan yetişkin yarışmacılara sürpriz hediyeler verildi.
Miniklerin ve yetişkinlerin yoğun ilgi gösterdiği ödüllü Dart Turnuvası kapsamında konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahya Belediyesi olarak geçtiğimiz haftalarda kurumlar arası Dart Turnuvası düzenlemiştik. Şimdi ise yetişkin ve miniklerimize yönelik ödüllü Dart Turnuvası düzenledik. Bu tip etkinliklerimiz hızla devam edecek. Spor, her türlü zenginliği içinde barındırır ve toplumları birleştiren bir unsurdur. Sporun her dalını destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz, dedi.
Sera Avmde düzenlenen Dart Turnuvasına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Kölgeli ve Murat Arık katılarak yarışmacıların heyecanına ortak oldu.