12.2.2018

Kütahya Belediyesi olarak Afrinde kahramanca mücadele eden askerimize destek için şehrimizi Türk Bayrakları ile süsleyerek Zafer Meydanında binlerce vatandaşımıza Türk Bayrağı dağıttık.
Zeytin Dalı harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrine düzenlediği operasyona katılan Mehmetçiğimize Kütahyalılar ellerinde Türk Bayrakları ile yanınızdayız mesajı verdiler.
Kütahyada farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlarımıza 10.000nin üzerinde bayrak dağıtıldığını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahyamızda hemşehrilerimizle birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla Zafer Meydanında Bayrak kampanyası düzenledik. 10.000nin üzerinde Türk Bayrağını hemşehrilerimize dağıttık. Onlarda balkonlarına, pencerelerine asarak Şehrimizi kırmızı beyaza boyayacaklardır. Bizde Kütahya Belediyesi olarak tüm araçlarımızı tüm hizmet vermiş olduğumuz binalarımızı bayraklarla donattık. Gönül olarak Afrindeki birliklerimizin yanında olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.
Türkiyeye karşı emperyalist güçlerin Türkiyeyi boğma operasyonları var ve çevremiz maalesef ateş çemberi içerisinde bununla ilgili özellikle güneyden gelen tehditler noktasında hem PYD hem de PKKnın güneyde bir koridor oluşturma çalışmaları vardı. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bu çalışmaları bozma noktasında bildiğiniz üzere Afrin Bölgesine Zeytin Dalı Operasyonunu gerçekleştiriyorlar. Biz Millet olarak inançlı bir Milletiz ve bu nokta itibariyle de dinimizin bize emir buyurduğu Siz Şehitlere ölüler demeyin onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz ayeti kerimesi mucibince biz Şehitlerimize hiçbir zaman ölü demiyoruz, onlar diridirler buna inanıyoruz. Rabbim inşallah onları cennetiyle muamele etsin. Cennetine kavuştursun. Bizim gönlümüz dualarımız Afrinde ki askerlerimizle, Rabbimden inşallah oradaki operasyonun başarılı bir şekilde bitmesini temenni ediyorum, dedi.
Ayrıca Kütahya Belediyesi olarak Kütahyaspor - Alibeyköyspor müsabakası öncesi maça giden binlerce Kütahyalıya Türk Bayrağı dağıtıldı. Taraftarlarımızda Afrindeki Mehmetçiğimize slogan ve bayraklarla yanınızdayız mesajı verdi.