20.3.2017

18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanında fidan dikim töreni düzenlendi.
99 dekar sahada, bin 767 adet karaçam ve 249 adet sedir olmak üzere toplam 2 bin 16 adet fidanın toprakla buluşturulan törene, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile İshak Gazel, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başoğul ile gaziler ve STK Temsilcileri katıldı.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle şehit aileleri onuruna yemek verildi.
Kütahya İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir tarafından düzenlenen yemeğe, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, Hava Er Eğitim Tugay Komutan Vekili Hava Piyade Albay Güngör Arıcı, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ile Baro Başkanı Ahmet Atam ile eşi, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik ile eşi, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ve şehit aileleri katıldı.
Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırların duasının ardından bir konuşma yapan Vali Ahmet Hamdi Nayir, şehit ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.