20.3.2017

Çanakkale Zaferinin 102. Yılı törenlerle kutlandı.
Kütahya Hava Şehitliğinde düzenlenen törene, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, Hava Er Eğitim Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Sait Yalınbaş, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Vali Yardımcısı Sedat Oktar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Asım Okat, askeri erkan, bazı daire müdürleri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı sebebiyle düzenlenen tören, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, Hava Er Eğitim Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Sait Yalınbaş ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Asım Okat'ın çelenk sunmasıyla başladı.
Saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşının ardından protokol konuşmalarıyla devam eden tören, Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak tamamlandı.
Kütahya Hava Şehitliğindeki törenin sona ermesinin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi ziyaret edildi.