20.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Berber ve Kuaförler Esnaf Odasının düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonuna katıldı.
Esnaf ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı yaptığı konuşmada; Sizlerle bir araya gelip, dertlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmak ve istişarede bulunmak için toplandık. Bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu da aramızda görmekten mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Şeklinde konuştu.
Mehmet Çaltının kürsüden inmesinin ardından konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Çok değerli Başkanımıza, yönetimine ve siz esnaf kardeşlerimize öncelikle hayırlı pazarlar diliyorum.
Esnaflık yapmanın, ticaretle uğraşmanın zorluklarını bilen ve çalışmalarını da buna göre yapmaya gayret eden bir Belediye olduğumuzu söylemek istiyoruz. Sizlerin dertlerini dinlemek, yasalar çerçevesinde sizlerin sorunlarını çözebilmek adına sık sık esnaflarımızla bir araya geliyoruz.
Belediye olarak hem düzeni sağlamak hem de şehrimizde huzuru sağlamak temel görevlerimizden bir tanesi. Sizlerin istekleri, görüş ve önerileri bizler için birer kılavuz. Bunun için de göreve geldiğimiz günden beri sık sık sizlerle bir araya gelerek istişarede bulunduk.
Bizim amaç ve gayemiz mutlu insanların olduğu, huzurun hüküm sürdüğü bir şehir inşa etmek. Bunun için de sadece çiçek dikmek, yol ve kaldırım yapmakla yetinmiyor, kültürel ve sosyal anlamda da çalışmalar yapıyoruz.
Bu şehre sevdalı bir Belediye olarak, gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye, her anlamda yatırım yapmaya devam edeceğiz. Çünkü inanıyoruz ki vatandaşımız ve şehrimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Biz hizmetin en iyisini vermek için çalışacağız. Hizmetin en iyisini verebilmemiz için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var.
Davetlerinden dolayı başta Esnaf ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı ve yönetimine teşekkür ediyor sizlere işlerinizde başarılar diliyorum. Bütün esnaf kardeşlerimizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. İfadelerini kullandı.